0 Items 0,00 kr Cart

You have no items in your shopping cart.

FRAKT OCH LEVERANS


Oftast tar leveransen mellan 3 och 8 arbetsdagar från att vi mottagit din beställning. Leveransen kan dock ta längre tid eftersom vi arbetar med externa logistikpartners. Vi ber vänligast om er förståelse.

Du kommer att få den önskade artikeln du vill under de närmaste 1 till 5 arbetsdagar. Det är särskilt viktigt att du gör din beställning från måndag till fredag innan 13.00. Inga UPS-leveranser sker på lördagar. Leveransen kan försenas med en arbetsdag om det är en söndag/helgdag mellan att du beställer och att leveransen kommer. Frakten sker från Tyskland.

Leveransen görs av vår logistikpartner UPS, från måndag till fredag. Vänligen observera att UPS alltid kräver mottagarens signatur. Leveransen kan därför endast göras till en utsedd person eller eventuellt till en familjemedlem eller granne. Om logistikpartnern inte kan leverera paketet till dig kommer han/hon att försöka leverera paketet till dig under de tre följande arbetsdagarna. Logistikpartnern lämnar vanligtvis ett meddelande angående utebliven leverans i din brevlåda efter varje leveransförsök. Om logistikpartnern inte kan leverera paketet till dig på det tredje försöket kommer paketet att lagras i ytterligare 5 arbetsdagar på UPS-depån, där du kan hämta det. Adress och telefonnummer till leveransdepån hittar du på meddelandet om utebliven leverans från UPS.

Använd vår tjänst för alternativ leveransadress och få din beställning bekvämt levererad till, till exempel, din arbetsplats. Observera att faktureringsadressen och leveransadressen måste vara i samma land. Observera att leveranser till adresser för poste restante, till postboxar eller BFPO-adresser inte är möjliga.

Tyvärr kan vi inte leverera till följande länder/EU-regioner:

Kanarieöarna (Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria, Teneriffa, La Gomera, La Palma, El Hierro), Ceuta
Kanalöarna (Jersey, Guernsey, Alderney, Sark och Herm)
San Marino, Andorra, Vatikanstaten, Monaco
Frankrikes utomeuropeiska områden (Guadeloupe, Martinique och Réunion)
Vi betalar tullbehandlingen för leveranser till länder utanför EU. Observera att vi måste skriva värdet på artiklarna av juridiska skäl. Tyvärr gäller detta också gåvor.