0 Items 0,00 kr Cart

You have no items in your shopping cart.

THOMAS SABO

Sedan 1984 har THOMAS SABO stått för mångsidiga, innovativa och trendskapande smycken och klockdesign av högsta kvalitet samt exklusiva skönhetsprodukter. Den omisskännliga Sterling Silver-kollektionen, kollektionerna Charm Club och den exklusiva Fine Jewellery ger märkets dess ansikte utåt.
En stor aspekt för THOMAS SABO är individualitet: våra olika designer för hängsmycken, örhängen, kedjor, ringar, beads och armband är harmoniserade och kan perfekt kombineras med varandra. Detta ger upphov till en helt personlig look och unika uttrycksfulla smycken tar form. Vårt mål är att erbjuda alla kunder – oavsett om du är man eller kvinna – den perfekta accessoaren för alla kläder och för alla tillfällen. Du kan ge dig själv en ny image varje dag, från tidlöst klassiskt till en extrem rock-’n’-roll-stil.

Sterling Silver-kollektionen

Sterling Silver-kollektionen kombinerar damsmyckeskollektionen Glam & Soul, herrserien Rebel at heart och den nya unisexlinjen Karma Beads. Alla smyckesartiklar är gjorda av 925 sterlingsilver av hög kvalitet. Stilen hos våra Sterling Silver-designer är unik och omisskännlig. Temana är lika olika som livet självt och ligger alltid i framkant. Två gånger om året – parallellt med de internationella modeveckornas schema – presenterar vi våra senaste silverskapelser. Introduktionen av Karma Beads öppnar upp möjligheterna för många varierade och individuella kombinationer mellan de olika smyckeslinjerna. Oavsett om du vill skapa en elegant eller sportig utstyrsel, för kontoret eller för ett speciellt tillfälle – THOMAS SABO erbjuder unika smycken som ger varje look och varje stil något speciellt.

Charm Club-kollektionen

Charm Club-kollektionen tillverkad av 925 sterlingsilver med dess 500 förtrollande och filigrana motiv ger en introduktion till de mångfasetterade smyckena från THOMAS SABO. Sedan 2006 har charm-skapelserna lanserats två gånger om året och de har väckt en passion för att samla hos fans världen över. Du kan välja från ett stort utbud av olika stilar och motiv vilka kommer att framhäva din egen look på ett perfekt sätt. Oavsett om du letar efter passande charms för den kommande sommarsemestern, julklappar för personer du älskar eller en glittrande present till dig själv – THOMAS SABO:s Charm Club erbjuder perfekta accessoarer för alla tillfällen.

Watches-kollektionen

Sedan 2009 finns Watches-kollektionen i THOMAS SABO:s produktportfölj och den reflekterar perfekt märkets DNA. Oavsett om det är för ett cocktailparty, för en elegant middag eller som en daglig favorit – kollektionen med dess uppmärksammade dam- och herrklockor erbjuder de perfekta uren för alla tillfällen. Oavsett om det gäller en klocka med tre visare eller en kronograf, oavsett om den har hölje och armband i rostfritt stål eller keramik, eller ett elegant läderarmband: höga designstandards och utmärkt materialkvalitet och hantverk är de utmärkande dragen hos dessa klockor.

Parfym & skönhet

Dofterna för kvinnor och män i THOMAS SABO:s parfymvärld sveper in användaren i en omisskännlig doft – perfekt för att ge speciella tillfällen något extra med en gnutta parfym. De blommiga parfymerna Charm Club Forever kommer att förtrolla dig med Charm Club:s lekfulla ande. Inspirerade av karaktären hos smyckesvärlden i Sterling Silver-kollektionen ger de utsökta dofterna GLAM ’N’ SOUL och REBEL AT HEART dig en luktmässig upplevelse som är en sensuell förhöjning av de respektive dam- och herrlinjerna.

Fine Jewellery-kollektionen

För första gången presenterar företaget med THOMAS SABO Fine Jewellery en sann smyckeskollektion. Den är skapad på ett mästerligt sätt med de mest ädla metallerna som 18k guld, roséguld eller 925 sterlingsilver plus glittrande diamanter och klart färgade ädelstenar. Å ena sidan erbjuder kollektionen skapelser inspirerade av den indiska kulturen som de sju eleganta Chakrahängena och överdådiga kroppssmycken. Å andra sidan hittar du här ikoniska motiv från Sterling Silver-kollektionen som dödskallen, kärleksknuten eller Wheel of Karma som tolkas på nytt.

Kollektionen Fine Jewellery sticker ut i kraft av dess lyxiga ädelmetaller, utsökta designer och positiva livsenergi.